weblogowtc trans small

Kalendergirls

Geschreven door Joyce op .

D rijdersOmdat we een fietsclub zijn is er ooit bedacht om de kalenders op de fiets te bezorgen. Toen waren er nog zo'n 50 adressen in een straal van 5km. Tegenwoordig is het van de Achtste Barrier naar Veldhoven, Valkenswaard, Aalst, Waalre, Lozen, Hammont, Nederwetten, Geldop, Nuenen, Lieshout, Hindelopen, Noorwegen en Spanje. Gelukkig kreeg ik dit jaar weer hulp van twee echte kalendergirls, Lidy en Liesbeth. We trotseerden samen de ijzige kou en dapper sloegen we de warm aangeboden koffie van Mon af, we waren immers pas net op weg. Inmiddels zal iedereen er wel een hebben en anders hoor ik het graag.
Dit jaar hebben we een paar nieuwe kalender/site sponsors, zonder onze sponsoren geen papieren kalender! Onze dank is groot. Inmiddels siert het "archief" weer menig klein kamertje.

Er staan weer een paar mooie klassiekers op, meer toertochten maar minder Beverbeken. Een hoogtepunt kan het bezoek aan onze Haselunnerradfahrerfreunde zijn. Omdat ze een 25 jarig jubileum te vieren hebben zijn wij van harte uitgenodigd en wordt er al van alles geregeld. Pinksterweekend kan ook weer een hoogtepunt worden, de commissie Klappe (Gerard en EdwintS) was verassend snel met hun bestemming. Nu al memorabel het 40 jarig jubileum van de WilhelminaFANfare. Of De Ronde "nieuwe stijl" wie zal het zeggen wel mooi als dat het hoogste hoogtepunt wordt, goed voor de Wens Ambulance en de samenwerking binnen de club. De zomervakantie is altijd een hoogtepunt, dit jaar is er weer een mooie fietsomgeving met geschikte camping gevonden door de vakantiecommissie L&L.

In de winter heeft het bestuur ook niet stil gezeten; mtb clinic, ntfu vergaderingen, kledingcommissie, De Ronde, Winterronde, ALShet licht uit gaat, bestuursetentjes enz.enz., er is altijd wel iets te regelen. Gelukkig zijn er altijd mensen die meedenken en helpen dat maakt ons nog altijd een levendige club ondanks de kalenderleeftijden en ja, ze blijven er op staan.
Voor volgend jaar is het nu al duidelijk dat we weer een week later beginnen i.v.m. carnaval, de vooruitjankers kunnen nu al op commentaar gaan broeden en het origineelste zal ik persoonlijk belonen.

Dan wil ik nogmaals een oproep doen namens onze hoffotograaf, stuur een foto van je fiets (zie voorbeelden op mnd febr op kalender) en dan kunnen we daar iets moois van maken.

Tot slot hou het weer recht, kop in de wind en ogen open maak er voor iedereen weer een veilig wegseizoen van.

Groet Joyce

Reacties  

#1 Joep van der Burgt 19-03-2018 17:06
Mooi Joyce

You have no rights to post comments