weblogowtc trans small

"ALS het licht uit gaat" MTB Avond tocht

Geschreven door Driek op .

Voor het derde jaar organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers de avondtocht “ALS het licht uit gaat”. Een deel van daarvan behoort tot het team W-ATB Eindhoven en een aantal WTCCW leden. Na een al niet bescheiden start in 2016 mochten ze in 2017 ondanks het slechte weer, op een na 300 deelnemers ontvangen. De tweede editie bracht maar liefst 3799,50 euro op. Dit bedrag doneerden wij wederom aan een kleinschalig project in de strijd tegen de ziekte ALS.
Het doel is niet alleen het ophalen van veel geld voor ALS. Het is ook mooi om op een ludieke manier mensen er bewust van te maken dat deze ziekte niet vanzelf de wereld uit gaat. Door de medewerking van onze sponsoren is het mogelijk dat het volledige inschrijfgeldbedrag voor 100% naar ons goede doel gaat.
Voor de derde editie streeft de organisatie naar een nog grotere opkomst. En na afloop ook dit jaar weer vele breed lachende gezichten terug te ontvangen in de kantine van de atletiekbaan.

De naam van de tocht “ALS het licht uit gaat” is voortgekomen uit een gedichtenbundel “ALS het licht uit gaat” geschreven door Jan Zuring zelf ALS patiënt. Tevens is Jan een van onze speciale gasten.
Wij zien jullie graag op zaterdag 20 oktober aanstaande.

Schrijf je hier in

Driek Verdonk

You have no rights to post comments