Oproep kalender selfie

Geschreven door Joyce op .

kittelAldert fluisterde mij al een hele tijd geleden het idee in om eens wat ander foto's voor de kalender te verzamelen. Bijvoorbeeld WTCCW-leden met hun fiets in hun favoriete schuurtje, slaapkamer enz.
Toen Marcel Kittel deze foto op afgelopen zaterdag onder de wedstrijd Nederland -Costa Rica op instagram plaatste moest ik er weer aan denken. Bij ons liggen de fietsen nog net niet in bed maar het scheelt niet veel en Aldert bleek een ware trentwatcher te zijn.

Dus stuur een foto naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail en de beloning is op zijn minst een prominente plaats op de kalender. Maar natuurlijk de nodige roem tijdens het slotfeest. We gaan er niet over corresponderen maar ik bevestig wel dat ik de foto ontvangen heb.
Graag een foto van goede kwaliteit anders moet ik er weer teveel aan gaan sleutelen i.v.m. printen.

De beoordelings-commissie die het laatste woord heeft is de commissie Kiekus, deze bestaat voor deze gelegenheid uit de per direct en geheel onvrijwillig aangewezen leden: Aldert Walrecht, Nick Kempers en Berteke Wagemakers. Dit zodat alle trouwe fotograferende leden volop mee kunnen dingen. Ik zal e.a. coördineren zodat er een zo objectief mogelijke keuze gemaakt kan worden als mogelijk is binnen onze club. Bij voldoende deelname gaan we jullie weer laten stemmen via de site (al weten Edwin en Roel daar pas vanaf als ze dit bericht lezen).
Kortom: vrienden en vriendinnen van WTC Café Wilhelmina ga al fotograferend helemaal los alsof je net zulke winnende benen hebt als Kittel.

Groetjes Joyce