Verslag van een bloesemloze bloesemtocht

Geschreven door Joyce op .

Verslag van een bloesemloze bloesemtocht, door Gerard omgedoopt tot bruinestelentocht.

De bus was niet helemaal vol, maar vol verwachting waren wij wel.
Bloesem, gezelligheid, clubgevoel, zingen voor Rens die nog niet jarig was, zon, terras, koffie, vlaai, slap zeveren en vooral veul Binkbier. En ach, alleen dat eerste viel een beetje tegen, het waren vooral heel veel bruine stelen.

Maar dat mocht de pret niet drukken. We waren tegen verwachting in zeer op tijd vertrokken dankzij het nieuwe fietsen vervoer systeem van de Ema en de doortastendheid van Harry de chauffeur. Eenmaal in Kerkom moesten we flink op de deur rammelen, ze sliepen nog, maar in no time stonden de grote stukken vlaai klaar. We legden zogezegd een bodem om op te fietsen.

Verschillende afstanden met verschillende groepen, van wandel tot 88km fietsen. De verse voorzitter haalde de 25km maar net toen hij verrast werd door een paaltje, daar ging de pret. Gelukkig woonde er een fysiotherapeut bij het paaltje die het wel verantwoord vond dat Bert weer terug naar de brouwerij kon fietsen. Met gebutst lijf op gebutste fiets tussen Francien en Elsa ge√ęscorteerd kon hij daar veilig op het terras onze terugkomst afwachten. Ondertussen genoten wij groep 62, ja ook bijna de gemiddelde leeftijd, van de bruine stelen en het geweldige landschap, van terras terug naar terras, wat wilden we nog meer? Tot Nick's verbazing waren we ook weer geheel op schema om 19.00 uur terug. Rozig en roezig, voldaan na weer een topdag.

Nick en Helen bedankt voor het regelwerk. En ach, de voorzitter likt zijn wonden en droomt van rood witte paaltjes en een fat bike.