logo wtccw3

Pinksterweekend 2015

Geschreven door Joyce van Baar op .

Uit alle hoeken en gaten kwamen ze de, de wtccwrenners. Een aantal fietsend uit Eindhoven of Maastricht. Oos Heem in Amel stroomde vol. Een grote groep motorrijders, uit Eindhoven en omstreken, begroette ons enthousiast, dachten ze eindelijk van Café Wilhelmina verlost te zijn, zaten wij daar.
Het vrijdagavondeten was even improviseren(tenzij je bij Leopold in de hut zat) voor wie gedacht had gewoon bij de Paljas naar binnen te kunnen schuiven, zij waren helaas alleen open voor eigen hotelgasten. Onze teleurstelling was van korte duur want de camping speelde er handig op in. De friet saté was niet aan te slepen hun minitrapistentapje draaide overuren.

Groepsfoto

Het hele weekend liet de zon zich volop zien en de routes die Leon gemaakt had, brachten ons tot ongekende hoogten. Want op een hellinkje meer of minder moest je niet kijken van 1 tot 20%, ach we hadden de tijd. De relaxte aanvangstijd van 10.30 uur was ideaal, rustig opstaan en gezamenlijk ontbijten per kampement, dat beviel iedereen goed. MerckxZaterdagavond was er wel te eten geregeld in de Paljas, een bbq, de uitbater deed zijn best in de regenbui van die avond, wij genoten lekker onder hun tentzeil.

Zondag voelden de meeste de benen wel van al dat geklim, of was het toch van al die alcohol? Maandag voorspelde weinig goed weer dus is er niet veel gefietst op een paar na die zo nodig helemaal naar Eindhoven wilden fietsen. Maar ach, wat is er heerlijker dan fietsen met verstand op nul, blik op oneindig, kop over kop en doortrappen maar?

Commissie Klappe, Leon en Bert bedankt, volgend jaar weer?

Fotoalbum vind je hier

Reacties  

#1 Arjon Bos 22-07-2015 19:02
Leuk om te lezen! Jullie zijn weer van harte welkom volgend jaar op de camping!

You have no rights to post comments