Slotfeest 7 november 2015

Geschreven door Joyce van Baar op .

Tjonge, wat een grote opkomst in ons vertrouwde thuishonk Wilhelmina. De vroege aanvang en eerst thuis eten bleek een succesformule.
Het uitreiken van de prijzen liep gesmeerd, flessen wijn i.p.v. medailles, ach daar was iets voor te zeggen. Zo kunnen de winnaars er achteraf nog eens op proosten.
Het beker en trofee gebeuren daar was nogal wat over te doen. Met name de Piet Forschelen trofee bleek na uitreiking zeer gewild. Er werd tegen elkaar opgeboden over hoeveel lekke banden wie wat waar wel/niet gehad had. Maar Frank lidnr. 40 kent de spelregels hij heeft iedere keer keurig melding gemaakt bij Francien of Emiel. Dus dan weten jullie dat voor volgend jaar. Daarnaast moet het voor ons PUNTHOOFD Emiel ook duidelijk zijn in welke categorie je fietst, dat kan je zomaar een fles wijn schelen.

Tjeu won een mooie nieuwe Beverbeek raceklassement wisselbeker. Eens kijken of hij deze kan behouden met zijn KNWU aspiraties. En Bert wil echt wel een keer van zijn aanwezigheids beker af, dus wie gaat hem hiervan verlossen? Stanley moest dit jaar zijn ploegenklassementstrofee echt zoeken, gelukkig had Helma deze thuis onder haar groene hoede. Helen is terecht “lid van verdienste” geworden en of je nou 14 of 15 jaar penningmeester bent geweest dat had voor het toepasselijk gegraveerde pompje geen bal uitgemaakt.

TeOnderwatereXperienceNa het huldigen bracht de negenkoppige band “The Onderwater eXperience” ons aan het swingen. In het begin kreeg het publiek nog wat ruimte om te discussiëren, lees drank in nemen. Maar daarna gingen de meeste van ons helemaal los. Jane samen met 2 soulsisters, wist het publiek goed te op te zwepen en te bespelen samen met “ons eigen Joep Zoetemelk” op de toetsen. De band reed een A categorie Beverbeekrace in de brandende hitte en wonnen alsnog het ploegenklassement met een fenomenaal gespeelde Billy Jean. We want more.......
Al hoorde ik vandaag dat Harry nooit meer more wil, gelukkig is ie veilig thuis gekomen.

Iedereen weer bedankt voor jullie inzet voor het slagen van dit feest. Met name: Nick, Bert, Michel, Frank en natuurlijk alle muzikanten; Jane Onderwater – zang, Cindy Stevens – zang, Brigit Degener – zang, Marcel van Vught – drums, Rob Gevers – percussie, Erwin Sommen – bas, Herbie Guldenaar – guitar, Jan Peels – saxen, Joep van der Burgt – toetsen. En Leon voor de foto’s

Groet Joyce