weblogowtc trans small

wtc cafe wilhelmina

Seizoen 2019

Geschreven door Joyce op .

Het wegseizoen is ruim een maand onderweg. De openingsrit met traditioneel een foto en soep moment waren weer een succes met dank aan Rens en Nick. De huilebalkentocht een week daarna zorgde weer voor heel wat gejank zogezegd. Want wat bedoelt die kalendercommissie toch met al die rare namen? En welke afstanden zijn dat dan en wie fietst dan bij wie en in welke whatsappgroep dan? Kortom om moeder Vlemmix maar weer te citeren ”vooruitjanken doen we niet”, maar gehuild hebben wel, tegen de wind in dan.

Het seizoen belooft weer mooi te worden met een paar hoogtepunten op de kalender.
Natuurlijk “onze” De Ronde, met nieuwe hoofdsponsor uit eigen gelederen, de firma Hurkmans. Achter de schermen wordt er weer hard gewerkt door een aantal vrijwilligers die alle medewerking van andere leden goed kunnen gebruiken. We gaan er weer een mooi evenement van maken. Deze keer zelfs via Strava.

Leiden/lijden belooft een mooi weekend te worden, we gaan tot in de duinen.
Pinksteren dit jaar naar La Rouche-en-Ardenne, camping Floreal, altijd goed en je kan je nog aanmelden bij Alex of Johan.
Begin juli Elsa’s tweedaagse dat wordt vast weer een toppertje.

En de clubvakantiecommissie is al een week op verkenning in Frankrijk geweest. Uniek en geheel vrijwillig wilden zij gaan afzien op een nog lege camping bij een te stil dorp. Gelukkig ontvingen we goeie berichten, de wijnproeverij staat al vast en met de stilte daar was het snel gedaan, dat kunnen we wel aan Joep, Driek en Anja overlaten.
campingfrankrijk

Aanstaande zondag gaan we de kou weerstaan in de Haspengouw waar we de bloesem zullen we zien en het Binkbier zal smaken. Hou het recht allemaal en draag met trots je nieuwe of oude shirtje en ben aardig voor je medeweggebruikers, dan kan onze hoofdsponsor ook trots blijven.

Groetjes Joyce

You have no rights to post comments