weblogowtc trans small

wtc cafe wilhelmina

“ALS het licht uit gaat” blijft groeien

Geschreven door Edwin te Slaa op .

037EE08A 28A5 46FB 92BF E94FA1A4EA6F

Maar liefst 430 deelnemers gingen van start op zaterdagavond 19 oktober 2019 bij de vierde editie van ons evenement “ALS het licht uit gaat”.Een avondtocht mede georganiseerd door WTC Café Wilhelmina. Jan Zuring, zelf ALS patiënt, sprak een kort woordje en las zijn gedicht voor dat hij speciaal schreef voor de derde zaterdag van oktober. Daar werd iedereen even stil van.

Na het startsein zette zich een sliert van licht in beweging onder begeleiding van de band “Sjok” op weg naar de verrassingen die hen onderweg stonden te wachten. Een show van vuurgeesten bij landgoed Soeterbeek. Gouwe ouwe muziek door “De Bent” bij de borrel in de koeienstal van de familie Sanders, duo “Jee & Vee” op het Wasven. Op de waterzuivering en de IJzeren Man een verrassend parcours. En als slot bij terugkomst op de Atletiekbaan diverse hindernissen met entertainment en muzikaal onthaal van koperblazers.

D8448732 3D84 41B3 A33A 63F87F0CDF17Het parcours was op sommige plaatsen flink soppig door de vele neerslag. We hadden geluk dat het aangenaam en droog weer was tijdens de tocht. De mountainbikers kwamen onder de modder, met een ‘big smile’ op hun gezicht terug in de kantine. Daar wachtte een kipburger. Onder het genot van een glas Belgisch bier werd het nog een mooi feestje met muziek van DJ’s P&R. Wat ook dit jaar weer bleek, op mountainbikeschoenen kun je prima dansen.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid. En voor alle vrijwilligers, samen met jullie maakten wij er weer een succesvol evenement van.

Bedankt en tot 17 oktober 2020!

You have no rights to post comments