Oproep van Toon: Sauna Diana toch iets te duur!

Geschreven door Toon op .

Aan iedereen die op 23-08-2009 ( Sauna Diana toertocht!) getuige was van het opzettelijk aanrijden door een opgefokte automobilist van mij en mijn dierbaar achterwiel.

De tegenpartij wil mij aansprakelijk stellen van de door hem geleden schade ( een deukje in zijn nummerplaat?) vanwege het niet verlenen van voorrang van mij aan hem ( bullshit! Ik heb hem wel voorrang verleend, dat moest wel anders was ik ter plekke al aangereden!).

Maar afgezien daarvan heeft hij mij pas dertig meter verderop van achteren moedwillig aangereden toen ik voor hem reed dus dat heeft met die voorrang niks meer te maken!

Er word nou door mijn verzekering een advocaat aangesteld om teenentander op te helderen maar daar heb ik nog meer getuigen voor nodig.

Er zijn nu pas twee getuigenverklaringen bij mijn verzekering binnen gekomen en dat is een beetje karig.

Dus iedereen die wil getuigen graag een mailtje met naam en adres naar mij; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan krijg je een brief van mijn verzekering die je ingevuld terug kunt sturen.

Mocht de tegen partij om de één of andere duistere reden gelijk krijgen gaat me dat dagje Sauna Diana zo'n 750 euro kosten en zo gezellig vond ik die kamertjes niet!

En áls dat gebeurt zijn alle fietsers straks weer vogelvrij en een geliefd en gelegitimeerd doelwit voor die rare mannekes in hun autokes!

Dank je wel,

Toon.