weblogowtc trans small

wtc cafe wilhelmina

ALS het licht uit gaat

Geschreven door ALS het licht uit gaat op .

In samenwerking met diverse leden van WTC Café Wilhelmina organiseert een groep mountainbikers, W-ATB team Eindhoven de tweede editie van de benefiet avondtocht “ALS het licht uit gaat”
Deze tocht vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2017. Starten tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Het startgeld en eventuele donaties komen ten goede aan onderzoeksprojecten naar de oorzaak en oplossing van ALS.

De tocht

Deze tocht is geen gewone ATB tocht. De organisatie van de avondtocht probeert vooral op opmerkelijke plekken te komen. De start en finish is op de Atletiekbaan. Om vervolgens verder te gaan over de Karpendonkse plas, door de IJzeren man, Berenkuil, Wasven, Dommeldal, over de landerijen van een Bessenboer, het van Gogh pad, de Waterzuivering Eindhoven en over het terrein van Lunetzorg. Aansluitend is er een afterparty met DJ in de kantine van de atletiekbaan. De deelnemers krijgen daar een gesponsorde hamburger aangeboden.

OrigineelBerenkuil

Programma

Locatie: Sportpark De Hondsheuvels, J.C. Dirkxpad 1, 5631 BZ Eindhoven.
Start: tussen 19.30 uur en 20.30 uur.
Voorinschrijving: www.alshetlichtuitgaat.nl.

Inschrijven: vanaf 18.30 uur op Sportpark De Hondsheuvels.
Faciliteiten: bewaakte fietsenstalling, lockers, douches. Er is gelegenheid om de fiets af te spuiten.

Inschrijfgeld: €10,- elke extra donatie is welkom.

 

Informatie over het evenement lees je op www.alshetlichtuitgaat.nl
Met eventuele vragen kun je terecht bij de organisatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

You have no rights to post comments