Oproep van het bestuur

Geschreven door Het bestuur op .

HaspengouwBloesemtocht

Voor alle leden die graag mee willen naar de Haspengouw op 12 april, onze voorjaarstocht, graag aanmelden voor 26 maart. Dan kunnen wij de bus met aanhanger reserveren. Gebruik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor wandelaars is ook plaats in de bus en bij Bink brouwerij Kerkom vast ook, check jullie email.

Commissie Klappe/nieuwe voorzitter

Er is een nieuwe commissie Klappe opgestaan bestaande en wel Leon en Bert. Oftewel de oud-voorzitter en ja, jullie lezen het goed de nieuwe voorzitter.
Aan hen kunnen we gemakkelijk de organisatie van ons jaarlijkse Pinksterweekeinde overlaten maar we rekenen natuurlijk ook weer op jullie opkomst en inzet.
Daarnaast heeft het overgebleven bestuur namens de hele club unaniem gekozen om Bert Spooren te verwelkomen als nieuwe voorzitter. Of beter gezegd hij is gezwicht onder hoge (echtelijke) druk, iemand moet het tenslotte doen. Kortom we kunnen onbezorgd verder blijven fietsen. En Bert zal nog van zich laten horen, want Leon laten we echt niet stilletjes gaan.