wtc cafe wilhelmina

 afbeelding2

De startlijst hieronder zal gebruikt worden voor de indeling in startgroepen. De startlijst is gebaseerd op de laatste vier echte deelnames aan de Beverbeek. Als je er niet bent telt het niet mee bij de laatste vier keer. Wat deelnames betreft is teruggezocht tot aan 2009. Maar dan nog heeft niet iedereen vier Beverbeken gedaan. Daarom is ook het aantal deelnames vermeld en de gemiddelde score. De gemiddelde score kan aanleiding geven iemand hoger in te delen dan op grond van de startlijst zou gelden. Ook kan iemand vragen hoger ingedeeld te worden dan op grond van de startlijst geldt. Het volgende voorbeeld maakt duidelijk hoe de indeling verloopt.

Indien er meer dan 15 renners aan de start staan, wordt er in twee startgroepen gestart. Bij meer dan 30 renners gaan we zelfs in drie groepen van start. Degenen met de hoogste klassering op de startlijst starten in startgroep 1. Deze groep gaat als eerste weg.

De startlijst wordt na iedere Beverbeek geactualiseerd. De puntencommissie zal met deze startlijst en met veel (eigen)wijsheid iedere Beverbeek een indeling in startgroepen vaststellen op grond van de dan aanwezigen.

Werk mee. Dat houdt het leuk voor iedereen. Zie ook het bestand; Regels en Ploegen

De puntencommissie, 4 maart 2012.

 

In 2016 gebruiken we geen STARTLIJSTEN meer omdat we vaste startgroepen hebben

You have no rights to post comments