logo wtccw3

Omhoog

RaceKalender

Een uitgezette tocht met start en finisch in Waalre, maar hier uiteraard met het stukje van en naar CW. Zo nu en dan was het zelfs even droog.

(Frankrijk) De jaarlijkse zomervakantieweek dit jaar in de Drome op de camping in Dieulefit (370m).
Twee rondritten op 31/7 en 2/8 met een extra lus voor de echte klimmers en de afsluitende klimtijdrit vanaf Bourdeaux naar de Col de Chaudiere (11.0km). Lees het verslag

logo(België) Vanaf de camping Spa d’Or bij Jalhayi een zaterdag-, zondag- en maandagrondje: zaterdag de gebruikelijke regen, maar daarna alleen nog ongebruikelijk zonovergoten

logo_rechtsEen tocht uitgezet door Albert, vrij naar EDrondes, TC Woensel en eigen inzicht, naar Oud-Empel voor koffie met bossche bollen bij De Lachende Vis en dan snel door naar Lith, bijna te laat voor Leffe. Alleen wat tegenwind terug maar dat streelt de fietser.

logo_rechtsEen tocht vrij naar de door de wielerclubs TC Achel en TC Tilburg uitgezette route van de Achelse kluis naar het LaTrappe-klooster in Tilburg. Na zware beproevingen door wind en regen was het goed vertoeven en proeven in het zonovergoten klooster.

logo_rechtsEen kalendertijdafwijkende tocht naar de Bokkenrijder o.l.v. Albert Spierings voor allen – en dat waren er veel – voor wie de Koninginnenacht lang was.

logo_rechtsDe 11e jaarlijkse herdenkingstocht  langs het graf  van onze 1e voorzitter Wim van de Mark met als traditioneel hoogtepunt de beklimming van de Col de Guillaume de Fer op het landgoed van Den Neut.

logo_rechts

De ingekorte herdenkingstocht van WvdMmemorialA.

De jaarlijkse tocht van onze zustervereniging TC Wilhelmina.logo_rechts

logo_linksDe jaarlijkse tocht van onze zustervereniging TC Woensel.

 
 
Powered by Phoca Download