logo wtccw3

Omhoog

RaceIndividu

logoEen prachtige fietstocht in Taiwan van oost naar west door ons WTCCWlid Piet Forschelen, en dat onder het werk door. Lees de bijlage

logo rechtsEen tocht met start en finish in Ermelo. Een schitterende tocht over de Veluwe die zijn naam eer aan doet, deze maal gereden door 10 WTCCW-rijders. Lees de bijlage.

logo(Luxemburg) Een aflevering van de jaarlijkse tocht van Wim Kemps, dit jaar door een zeer bepert aantal leden gereden: Wilma, Harry, Joyce, Bert en Hans vd Ven. Leesde bijlage.

logo links(België) Deze prestatierit genoemd naar Criquelion is dit jaar door Albert, Leon, Koen Strik en Wim gereden: allen in vrijwel dezelfde tijd en voor 3 van ons (dankzij de hogere leeftijd) beloond met de Oorkonde "Sanglier d'Or". Lees de bijlage.

logo(Europa) Een 15-daagse fietstocht van Francien en Tijn. Van Eindhoven (CW) naar Oslo (Kim van Oirschot) samen op een heel bijzondere tandem: Francien voorop en Tijn achterstevoren achterop zodat hij zich niet met de weg kan bemoeien. Lees de bijlage.

logo(Laos/Thailand) Een 16-daagse fietstocht  van 5 mannen door Noord-Laos met begin- en eindpunt in Thailand. Lees de bijlage.

 
 
Powered by Phoca Download