logo wtccw3

Omhoog

RaceKalender

logo rechtsDe traditionele tocht door de Kempen, uitgezet door onze zustervereniging Touring Club Aalst-Waalre. Offiiciële start en finish bij café Moonen in Aalst, maar voor de WTCCW natuurlijk gewoon bij CW.

logo linksEen tocht in door tropisch weer een helse hitte met een temperatuur hoger dan die van het lichaam zelf. Kortom, een passend lijden in overeenstemming met het bijzondere karakter van deze tocht. Gelukkig was er bij de kerk in Thorn nog een korte pauze voordat de gelovigen onder ons zuchtend hun kaarsje in de kapel konden doen ontvlammen.

logo rechtsEen D-tocht met ongeveer Zijtaart als verste punt.

logo linksDe traditionele tocht naar het café Ledig Erf in Utrecht, ooit ontworpen door de vader van onze ex-voorzitter Michel en al jaren de thuishaven van onze zusterclub LedigErf. Bij aankomst aldaar bleef van die kant helaas het erf lelijk leeg. Verder een door Wim bedachte prachtige tocht. Lees ook de bijlage.

logo(Frankrijk) De jaarlijkse zomervakantieweek dit jaar op de camping in Malaucene aan de voet van de Mt Ventoux. Er is veel en in verscheidenheid gefietst. De track bevat maar liefst 6 ritten gereden op zondag, dinsdag en vrijdag door verschillende groepen. En natuurlijk de wedstrijdrit van Bedoin naar de Mt Ventouxde als onderdeel van de track van donderdag.Lees ook de bijlage.

logo linksEen bewerking door Albert van de Kennedytocht die daardoor hogerop langs ’s Hertogenbosch uitkwam.

logo linksEen rit georganiseerd door TC Brabantia naar het Leudal (Limburg).

logo linksEen D-tocht met ongeveer Lommel als verste punt.

logo linksEen D-tocht met ongeveer Deurne als verste punt.

logo links(België) Vanaf de camping bij Erezee enkele op zaterdag en zondag geredenritten met als hoogtepunt  ’s zaterdags een bezoek aan de voor de WTCCWhistorische plek Grand Bru. Het stralende weer gedurende de hele Pinksterenmaakte het een onvergetelijke fietsgebeurtenis

logo rechtsEen nieuwe versie van de 25 jaar geleden in de WTCCW beroemd en beruchte jaarlijkse tochten rond het Ijsselmeer. De eerste dag Spakenburg – Hindelopen (195km) over de Afsluitdijk met Hotel de Brabander voor het avond- en nachtprogramma en de tweede dag Hindelopen – Spakenburg langs wat vroeger de Zuiderzee was. De verdere waypoints in de track zijn de pauzepunten waaronder een fietspont met zelfbediening.

logo rechtsEen uitgezette tocht met start en finish in Olland door de Meierij. Een prachtig rondje via Herpen en Zeeland. En voor de harde kern dan nog extra op en neer van de CW naar Olland: goed voor 155km als oefening voor de komende Zuiderzeetocht.

logo links(België) Een tocht met start en finish in Sint-Truiden, gereden op het juiste moment van het jaar. Eenzonovergoten rit temidden van overal ontbloesemde planten. En tot slot een geweldig afdrinken in de zon. Voor de WTCCW kon het niet beter.

logo rechtsEen door lid nr 1 Harrie van de Bor uitgezette tocht langs voor de WTCCW historische punten, gereden door vrijwel alle leden om Harrie te kunnen toezwaaien ten huize van Marij van Roy, en om daarna te genieten van allerlei tijdens het fietsen opgediste geschiedkundige feiten en vertelsels door leden met een laag lidnummer.

logo rechtsEen ingetogen rondje van de TT-rijders langs het tijdelijke Memorial-gedenkteken in Lozen en daarna de abdij te Postel als kort rustpunt ter overpeinzing.

Een rondje van de TT-rijders met Lozen als verpozingspunt.logo rechts

De openingsrit van de D-rijders 2012.logo links

De openingsrit 2012 met pauzeplaats Deurne.logo rechts

 
 
Powered by Phoca Download