logo wtccw3

WTCCW Openingsrit, 7 maart 2021

Geschreven door Joyce op .

Eindelijk we mogen weer, het wegseizoen is gestart.
De voorzitter had een coronaproof idee, 3 verschillende routes en afstanden en deze dan linksom of rechtsom te fietsen op veilige afstand van elkaar, solo of in een klein groepje.

Nou dat betekende dat er zeker 6 mogelijkheden waren, tijd van vertrek variërend tussen 9.30 en 11.00 uur de mogelijkheden om afstand te houden werden nog groter. In de meeste gevallen is het ook goed gelukt. Er is zelfs een enkele solorijder gesignaleerd die heel blij was een spiegel onderweg tegen te komen.SpiegelKoenS

Bert en Frank hadden geregeld dat we toch op het Wilhelminaplein konden starten met een koffie to drink en snel want niet samenscholen was geboden, met dank aan Janneke en Thomas.HarryJannekeThomas

Op de pauzeplek bij Jut&Jul in Bakel was het ook to go en gezellig, minder to go, lekkere warme apfelstrudel. Als kleine kinderen zo blij, elkaar weer eens live te kunnen zien, bleek echt een enorme opsteker.

Fietsen blijft toch de hoofdverbinder maar ook het soepmomentje van Nick’s soep werd kort en krachtig zeer gewaardeerd. Zelfs de politie kon er niets van zeggen….
Politie ErijdersKortom de kop is eraf en ook al is de kalender heilig hij blijft onder voorbehoud zoals het hele leven. We gebruiken hem als houvast, daar is behoefte aan, hé Moniek?

We gaan proberen er weer een mooi en behouden wielerseizoen van te maken. Let op elkaar en op ieder ander dan moet dat wel gaan lukken. Deze dag kon alvast niet meer stuk.

Joyce

Frank cafe

WTCCW clubvakantie 2020

Geschreven door Joyce op .

wtccw vakantie

Ruim voordat iemand over Corona had gehoord waren de eerste plannen al gesmeed. Deze keer door de "jonge" vaders, René, Vincent en Patrick. De Vogezen, niet te ver rijden en heel mooi om te fietsen. De jongste deelneemster aan een WTCCW-clubvakantie, net 6 maanden jong, vond het wel prima. Wie weet gaat Annelore de tijd van haar vader Vincent over 18 jaar nog verbeteren. Gelukkig kon de vakantie doorgaan, groepen tot 50 personen waren in Frankrijk weer toegestaan. Overal kwamen de leden vandaan. Zelfs onze Haselünne freunde waren van de partij en de jonge garde van de Prins Hendrik haakte ook nog aan. We werden allerhartelijkst ontvangen op Camping Les Bouleaux in Ranspach.
Een traditionele briefing met 1 meter afstand onder het genot van een drankje. Een niet te vol programma, het leek bijna een "normale" vakantie. Al was het nemen van de groepsfoto niet echt verantwoord achteraf gezien. Maar zo vertrouwd als het was, was het gebeurd in een flits, zonder dat iemand zich realiseerde wat dat zou kunnen betekenen. Het blijft schakelen.

Uitslag klimtijdrit 2020

'Hete honden' bij De Ronde

Geschreven door Tanja op .

De Ronde stond altijd al bekend om z'n mooie routes en de fijne aankomst op het plein met live muziek en rondemissen. We hebben er sinds dit jaar een nieuwe 'USP' bij.... hotdogs. Niet alleen hebben we dit jaar ongeveer 550 fietsers verwelkomd op het plein; er gingen evenzoveel hotdogs de toonbank over. Goed om te zien dat het gewaardeerd werd. Ook het weer zat goed mee, dus .... een hele geslaagde dag!

DeRondeMokIk had in de aanloop van De Ronde nog een prijs uitgeloofd voor degene die goede beelden kan maken die we kunnen gebruiken bij de promotie. De hoofdprijs gaat naar 'ons Moniek', die heel wat filmpjes gemaakt heeft. En naar Koen, die o.a. de foto voor op de poster/flyer maakte. Voor beiden hebben we een mooie mok laten maken. Bedankt!

Dit jaar konden we niet toe met het op de automatische piloot aflopen van het draaiboek. Want er is een nieuwe hoofdsponsor, Hurkmans: nieuwe mogelijkheden voor De Ronde! Verder hadden we dit jaar ook een nieuwe routeplanner en twee commissieleden die een eindje gingen fietsen. Alle grote en kleine dingen die daarbij komen kijken, zijn supergoed opgevangen. Dat maakt het leuk om in ons cluppie zoiets te organiseren. Na 5 jaar vind ik het voor mezelf wel genoeg. Dus ik geef het stokje graag over aan iemand anders. Wie?

Tanja