logo wtccw3

Slotfeest 4 november 2017

Geschreven door Joyce op .

Gaat WTC Café Wilhelmina naar de maan?

cupcakesDat vonden wij van de jubileumcommissie een mooie dubbelzinnige vraag met een vette knipoog richting toekomst en naar de gemiddelde leeftijd binnen de club. Dat Bert en Elsa aan een heuse cursus bij de ntfu meedoen met als titel “besturen met een visie” zorgt dan weer voor een serieuze blik op de weg, vooral bij hen. Gelukkig wist onze voorzitter een mooie brug te slaan naar het heden #metoo en alle relaties die daar uit voortgekomen zijn binnen onze club. We omarmen het massaal leek het wel. Er werd om gelachen, er is niet geslagen, wel gedronken, geen paparazzi gezien, maar wel een fotograaf, Leon, feilloos werden we weer vast gelegd. Over een paar jaar zien we of de speciaal voor de gelegenheid gemaakte “space” 40cupcakes” gewerkt hebben.

ToekomstNa de prijzenregen die gedomineerd werd door Yvonne onze rookie, kondigde Bert een extern adviseur aan financieel expert met een toekomstvisie, Marcel Harmsen.
Verwarring, glazige blikken, wie was die man die dat zomaar durfde en hij kwam niet eens uit Brabant, gvd wat was dit nou weer, ging ie nog zingen ook wist ie namen en rugnummers te noemen, driedubbele contributie voor te stellen, tjezus… gelukkig, het bleek een act. Na een aantal doodsbedreigingen aan zijn brookie ging Marcel toch de uitdaging aan om ons met verve zijn blog met de titel “wielrenners, flikker op!” voor te dragen. Dat zijn vader bij Gazelle heeft gewerkt maakte meteen weer veel goed. Ja ook in de toekomst moeten we kritisch naar onszelf durven blijven kijken MeToo. Carnavals minnend clubje als we zijn wist Marcel ons met een polonaise helemaal los te krijgen zodat er tot in de late uurtjes geswingd kon worden met DJ Peter met dank aan FrankvdN lidnr 15 onze immer vrolijke hoofdsponsor.

›De jubileumcommissie is opgeheven (tja, ik zit hier met 2 helmen op) we hebben er een mooi seizoen van weten te maken samen met de hele club. Nu op naar het volgend jubileum 45 jaar (saffier) en/of 50 jaar (goud). Vrijwilligers mogen zich nu al bij mij melden. En wie weet over 10 jaar idd dan de stekker er uit of juist erin…welke maan? Ground control to Major Tanja?

Groet Joyce

foto’s na de inlog

Reacties  

#1 Tanja 16-11-2017 13:30
Thnx jubileu[SPAM]mi ssie. Was keileuk!

You have no rights to post comments