Beelden uit lasalle

Geschreven door De voorzitter op .

lasallenuitInmiddels zijn er al foto's te bekijken van de zeergeslaagde clubvakantie te Lasalle: klik HIER voor de foto's van Leon, HIER voor de foto's van Rens, (NIEUW!) HIER voor de foto's van Joep..

In de bijlage (even inloggen) voor de liefhebbers en nieuwsgierigen de uitslagen van de vakantie. Uitgebreide analyses volgen natuurlijk nog in het Vals Plat. Voor wie er niet bijwas: de vakantieclubbekers zijn dit jaar op onnavolgbare wijze via een koppelcompetitie van eigenaars gewisseld. De JanGis-trofee is nu in bezit van Gilles, de damesbeker (JeannieGis-trofee?) is voor Angelique, de jongerenbeker van het jaar is verdiend door Jim, en tot slot, last but not least, heeft Leopold voor het eerst in zijn leven prijsgereden! Hij mag een jaar lang pronken met de 55+-beker.

Ondertussen denken we al voorzichtig vooruit naar volgende zomer. Wat betreft de bestemming: de voorzitter zou in elk geval graag weer eens de Alpen in gaan... Tips en kandidaten voor een commissie "Het gaat vanzelf 2011" kunnen gemeld worden bij het bestuur.