Terugblik op Botsen met Bots

Geschreven door De voorzitter op .

BotsenmetbierHet slotfeest zit er weer op, wat was het weer een luisterrijke avond! Op de fotolinks-site alvast de eerste beelden (van Rens en Leon), en hieronder eenĀ  ooggetuigenverslag van de inmiddels trotse bezitter van de subclubclubkampioenstrofee: Bob van de D. De kilometerslange toespraak van de voorzitter vind je onder het kopje Verslagen. Wij danken wij de slotfeestcommissie nogmaals voor alle inspanningen en het geweldige resultaat daarvan!

ZZZLOTVEEZT.. (door Bob Schoonhoven)

s middags at ik toch maar een hapje thuis..je weet maar nooit..een bodempje kon geen kwaad..
Ferry stond al klaar met zijn PostcodeLoterijfiets...das toch best wennen...ook voor hem..zou veeeeel later blijken..
Op ter Plein..later dan gebruikelijk..t was al donker..en omringd door duizenden bezoekers gingen we richting Oranje Boven..
Ik maakte me wel zorgen over al die mensen..hoeveel zouden er eigenlijk in het Feestzaaltje passen..misschien waren we wel te laat..en konden we niet eens meer binnen..?!
Later bleek niet eenieder op weg naar t Plein...enkelen waren ook gekomen ter gelegenheid van Glow...
Op het Plein bonden we de fietsjes netjes vast..je weet t maar nooit..


Trapje op...en daar stond onze EigenDjoyce..!!! Zij stelde ons op ons gemak en we kregen 'n stickertje...bonnetjes en een heel eng drankje..dat was het begin van een hele serie meer bekende glaasjes..
Verderop troffen we Bert...met een enorm glas WestMalle..de bonnetjes werkten..en wij kregen ook een glas vol...voor slechts 1(!) bonnetje...lang leve de onderhandelaars..!!
Genietend van de ambiance troffen wij Emiel..die uitlegde dat Anneke vertraagd was omdat zij de panty van een zwerver had gescheurd....t was druk en niet alles kwam helemaal duidelijk door..met Anneke is veel mogelijk...dat viel dit seizoen al eerder op..
De tent liep vol en de glaasjes ook... Djanny kwam er achter dat er geen zakken in haar jurkje zaten..en t werd voller en voller..
Toespraakjes en zowaar ook Indische maaltijd kwamen en gingen..optredens werden verzorgd ..en samenzang bracht ons nog nader tot elkander..
Het Lid had een functie en een daarbij behorende microfoon en bracht mij tot wanhoop door mij de reeds eerder verloreren gewaande Trofee der Dees in de maag te willen splitsen..ik maakte hem de microfoon afhandig..en probeerde ons hele clubje de schuld van ons genieten te geven..ondertussen zette ik het gewichtige ding listig achter het keyboard..wellicht staat het daar nog steeds..
Verward door al deze ontroering bevond ik mij niet veel later op de dansvloer..de muren leken steeds harder om mij heen te draaien..en ik liet mijn natuurlijk ritmegevoel de vrije loop..Nog veel later werd ik door Djoyce van de trap gedragen en naar huis geescorteerd...Bert reed voor ons en hield het publiek van de route..
Ik kwam heelhuids thuis..vol emotie en dankbare herinneringen...deze winter zal ik goed slapen..
Ferry was ik ondertussen uit t oog verloren...later begreep ik dat hij zich van verdriet op straat had laten vallen...t zou natuurlijk best interessant geweest zijn om een "sleutelbeentje" op te lopen..aan het absolute eind van het Wegseizoen...! Gisteren was hij overigens in het ziekenhuis....
Ik neem dus aan dat niet iedereen aan het spinnen was in de vroege zondagochtend...ook mijn eerste solo winterrit kon door omstadigheden van brakke aard niet plaatsvinden..
MAAR..ik genoot..en kan gesterkt de winterdip aan..
Ik ga ervanuit dat deze recesperiode een wat minder rumoerig verloop zal kennen dan de vorige sessie...wat mij betreft dan..
Ik mis iedereen nu al verschrikkelijk..wens allen prettige Kerstdagen...een Prettig Uiteinde een heel mooi Begin..Zalig Pasen..en Het Lid een Dolle Vastenoavend en wat zij dies meer...
Blijf bewegen..blijf (of word...) heel.. en OAT MOART..!!
Oplettende natuurliefhebbers zouden mij best nog wel eens in het winterlandschap kunnen spotten..ik pak de winterfiets en hoop onbekende paadjes te onderzoeken.
GrrrBOB....en......bedankt voor dit fantaaaaastische seizoen!!!