logo wtccw3

Slotfeest 2012 - 35 jaar WTC CW

Geschreven door De voorzitter op .

35 jaar WTC Wilhelmina hebben we met elkaar op gepaste wijze gevierd. De opkomst was massaal en uit alle geledingen van de Club, van heel actief tot wat minder actief en van A tot en met E. slotfeest2012site

Uiteraard was de lintjesregen van liefst 14 prijzen een belangrijk onderdeel. Puntenkampioen Harry, Beverbeekkampioenen Koen, Helma, Albert, Derek en Jelle, Clubkampioen en winnend teamaanvoerder Stanley, Aspiratieklassementkampioen Henri (spontaan overgedragen door winnaar Emiel), D-kampioen Joyce en E-kampioen Annelies werden voor zover ze er waren op het podium gehesen met als passend slot een bijzondere overdracht in de vorm van een videoboodschap van de Piet Forschelen bokaal aan Ilse door de vorige pechvogel Bob.

De lintjesregen werd afgesloten met de oprichting van de Harry van den Bor Commissie die in het vervolg uit voordrachten door leden maximaal eenmaal per jaar een lid van verdienste gaat benoemen. Voorzitter wordt clubfilosoof Jan van de Sande en leden zijn de voorzitter van de club en het laatste lid van verdienste. Het bestuur benoemde als eerste (en daarmee meteen laatste) lid van verdienste Nol Wagemakers, die na oprichter en eerste captain Ton van Rooij al vele jarenlang de captain van de E-rijders is.

Jan en Francien gaven vervolgens beiden op onmiskenbare wijze met een prachtig humorvol verhaal duiding aan het bestaan van de club gedurende die 35 jaar. Aanrader om hun verhaal hier op de site nog eens na te lezen: de teksten vind je hier.

jw_roy_toon_bergOndertussen liet onze eigen Patricia zien wat een fantastische kokkin ze is door ons een heerlijk buffet voor te zetten en ons ook nog allerlei lekkernijen persoonlijk te presenteren. Special Guest JWRoy vulde samen met onze eigen Toon van den Berg het cafe met hun muzikale ode aan de renner en zijn fiets met als sluitstuk een ode ook aan onze eigen kampioenen van dit jaar. Het bleef ook daarna nog lang onrustig in het cafe met rondspringende oude en jonge shirts op de dansvloer. Kortom een fantastisch feest. Met dank ook aan mijn medeorganisatoren, Ger, Frank en Guus.

De voorzitter

Links:
- Het filmpje van Bob bij de overhandiging van de Piet Forschelen Bokaal aan Ilse
- De toespraken van Jan en Francien
- Een stiekeme opname door Emiel van JW Roy en Toon met het kampioenenkoor
- Henrie kreeg van Emiel de aspiratiemedaille, voor zijn tocht naar Malie. Hier het flimpje van Studio040 waarin hij uitgezwaaid wordt.
- De foto's uit de historische diashow die aan het begin van het slotfeest te zien was (met dank aan Ben en Joyce!) - link volgt binnenkort
- Foto's van het slotfeest zelf (met dank aan Hans vd B voor de prachtige portretten van Toon).
- filmpje van Rens van JW Row met Toon vd Berg en het nummer As ge Ooit 

Reacties  

#2 Edwin te Slaa 01-05-2012 21:22
Koen, de eer is niet aan mij, maar aan Joyce. Ik was er niet eens bij. Vergeten de auteur te veranderen. :oops:
#1 Koen Strik 01-05-2012 20:20
dat leest als een mooie ervaring die ik beter niet had kunnen missen! en de fotoos hebben ook al dat effekt ;-) leuk verhaal edwin!

You have no rights to post comments