weblogowtc trans small

wtc cafe wilhelmina

WTCCW Openingsrit, 7 maart 2021

Geschreven door Joyce op .

Eindelijk we mogen weer, het wegseizoen is gestart.
De voorzitter had een coronaproof idee, 3 verschillende routes en afstanden en deze dan linksom of rechtsom te fietsen op veilige afstand van elkaar, solo of in een klein groepje.

Nou dat betekende dat er zeker 6 mogelijkheden waren, tijd van vertrek variërend tussen 9.30 en 11.00 uur de mogelijkheden om afstand te houden werden nog groter. In de meeste gevallen is het ook goed gelukt. Er is zelfs een enkele solorijder gesignaleerd die heel blij was een spiegel onderweg tegen te komen.SpiegelKoenS

Bert en Frank hadden geregeld dat we toch op het Wilhelminaplein konden starten met een koffie to drink en snel want niet samenscholen was geboden, met dank aan Janneke en Thomas.HarryJannekeThomas

Op de pauzeplek bij Jut&Jul in Bakel was het ook to go en gezellig, minder to go, lekkere warme apfelstrudel. Als kleine kinderen zo blij, elkaar weer eens live te kunnen zien, bleek echt een enorme opsteker.

Fietsen blijft toch de hoofdverbinder maar ook het soepmomentje van Nick’s soep werd kort en krachtig zeer gewaardeerd. Zelfs de politie kon er niets van zeggen….
Politie ErijdersKortom de kop is eraf en ook al is de kalender heilig hij blijft onder voorbehoud zoals het hele leven. We gebruiken hem als houvast, daar is behoefte aan, hé Moniek?

We gaan proberen er weer een mooi en behouden wielerseizoen van te maken. Let op elkaar en op ieder ander dan moet dat wel gaan lukken. Deze dag kon alvast niet meer stuk.

Joyce

Frank cafe

You have no rights to post comments