Harry van den Bor tocht

Geschreven door Het Bestuur op .

Uitgerekend deze dag heeft Harry zelf een lekke band, tja met drie wielen is die kans ook groter.

harrie_van_de_borToch was hij op tijd bij het huis van Marijke om daar in de vrieskou zijn hele club te ontvangen. De afspraak was dat wij daar zouden langs fietsen en zwaaien. Dat bleek niet zo gemakkelijk, iedereen die Harry kent wilde toch nog graag een keer handen schudden of iets bemoedigends zeggen. Dat maakte het ook moeilijk en emotioneel maar warm. Toch vonden we het hartstikke goed dat dit moment er was, iedereen beseft voor de zoveelste keer dat we in de mallemolen van het leven zitten.
En de meerwaarde van onze club is voor ons weer bewezen. Gezamenlijk maar toch in groepen zijn we op pad gegaan. Ondanks een stevige koude wind hebben we zeker genoten van de niet geheel onbekende “plekjes van Harry" en hebben we bij op de pleisterplaats van destijds, de Zomerhof met smaak de koffie met vlaai weggewerkt. Op het plein aangekomen werd alsnog het glas geheven op Harry en zijn grote verdiensten voor de club.

Harry heeft inmiddels via de mail laten weten bijzonder geroerd te zijn door de grote aandacht die zijn tocht en hij persoonlijk heeft gekregen en hij hoopt dat we bij het rijden van de kleine bever nog eens aan de "grote bever" zullen denken.

Bedankt voor jullie grote opkomst.
Het bestuur van jullie club

Link naar foto's van Harry vd Bor tocht