logo wtccw3

Ballonvaart in clubkleuren

Geschreven door wim op .

TroisBallonsHiernaast de enige eigengemaakte foto vlak voor de start van de 3Ballons, afgelopen zaterdag 8 juni: 4000 deelnemers werden opgehokt op een paardenrenbaan voordat ze los gingen.
Hier is Koen nog relaxed, maar bovenop de Grand Ballon zag hij wit om de neus: 218 km , 4000 hoogtemeters, vochtgebrek, warmte, gemiste ontmoetingen met clubvrienden eisten hun tol.
Toch was hij ruim binnen de 10 uur binnen, genoeg voor een Brevet d'Argent. Albert en Wim haalden met dezelfde tijd een Brevet d'Or, maar alleen dankzij hun senioriteit.
Emiel hield op met rekenen (!) toen bleek dat 10uur onhaalbaar was en relaxte wel. Francien kwam bijna fluitend over de finish na een uur of 12: het nieuwe titanium? Met deze actie is het aspiratieklassement 2013 ook ingewijd: zie de pagina Hors Categorie.
Na afloop belandde Emiels heuptas met inhoud in een vuilcontainer door een overijverige opruimer. Helaas is er geen foto van 4 wtccw-renners wroetend tussen vuilniszakken met resten van pastamaaltijden. Het werkte wel: de 17e opengetrokken grijze zak was prijs.

You have no rights to post comments